lauantai 28. kesäkuuta 2014

Elämää

Olin kovasti vannonut itselleni, että päivitän blogia säännöllisesti. Vähintään siis pari-kolme postausta viikossa. Tässä sitä nyt ollaan. Edellisesta postauksesta on kolmisen viikkoa. Ei voi todeta muuta kuin että kiirettä on pitänyt. Vaikka arki täällä on leppoisampaa kuin kaupungissa, niin kyllähän täällä tekemistä riittää.

Kotitöitä ja muita töitä riittäisi vaikka jokaiselle vuorokauden tunnille. Me kuitenkin teemme valintoja. Valitsemme esimerkiksi nukkumisen siivoamisen ja järjestelemisen sijaan. Tästä syystä meille on vielä osa muuttolaatikoista purkamatta. Sunnuntaina tulee täyteen kahdeksan viikkoa uudessa kodissa. Kaapit ovat täyttyneet aikoja sitten, mutta purkamattomia laatikoita riittää. Tämän yhtälön sovittaminen on hieman hankalaa. Siksi ne laatikot ovatkin jääneet tänne roikkumaan.

Eikä täällä sisällä voi nyhjöttää pölyisten muuttolaatikoiden keskellä, kun pienen pyrähdyksen päässä on tällainen ympäristö:Ihanalla rannalla


Kuva on otettu perhekahvilan päättäjäisjuhlassa. Vietimme illan rannalla leikkien, grillaten ja vedessä polskien. Vesi oli ihan superkylmää (aikuisten (tai okei, minun) mielestä), välillä satoi vettä, välillä paistoi aurinko. Mutta grillimakkara oli hyvää ja seura oli mitä parhainta! Tämä taitaa kyllä olla yksi maailman parhaista paikoista asua! 

Tänään koittaa kaiken lisäksi tämän alueen yksi tärkeimmistä tapahtumista: postisoutu. Vuosisatojen perinteitä kunnioitten soutajat soutavat Ruotsin ja Suomen välillä perinteisillä veneillä. Tänä vuonna lähtö koittaa Ruotsin Holmöstä ja perille saavutaan Suomen Björköbyhyn (ensi vuonna sitten taas Suomesta Ruotsiin). Koko kylä on aivan sihissyt jännityksestä koko viikon. Tänään on hieno ja tapahtumien täyteinen päivä! Ihanaa olla täällä!

Lisää tietoa postisoudusta Merenkurkun saariston sivuilla: http://www.merenkurkku.fi/uutiset/postisoutu-2014.155

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan.