tiistai 22. huhtikuuta 2014

Valmisteluja ja vierailu kaupalla


Pääsiäinen tuli ja meni. Kaikki hyvät suunnitelmat talon remontoinnista saimme ikävä kyllä jättää sikseen, koska täällä on pidetty sairastupaa. Nyt kaikki ovat onneksi jälleen terveitä! Kävimme tänään siis allekirjoittamassa viimeisiä papereita tulevaa kauppaa varten. Meidän tietojemme mukaan enää yksi ainoa paperi on tekemättä, ja se on lopullinen kauppakirja jolla ostamme kaupan nykyisen varaston. Se paperi kirjoitetaan käsittääkseni vasta sitten 4.5. kun vanha kauppias tekee inventaarion. Papereita allekirjoittamassa. Onneksi myös lapsille löytyy puuhaa! Jos sekä minun että miehen pitää olla yhtaikaa jossain, niin lähes aina meillä on myös lapset mukana.Kävimme tänään myös kaupalla (siis ihan pian se on MEIDÄN kauppa, jee!) juttelemassa tulevista asioista. Kahvilapöydässä myös syötiin eväät ja juotiin mehut. Aikuiset saivat kahvit (ja hyvää kahvia oli!), ja mies herkutteli älyttömän herkullisen näköisellä päällystetyllä munkilla. Sen verran nopeasti se katosi hänen lautaseltaan, että taisi myös maistua älyttömän herkulliselta... En ehtinyt ottaa siitä edes valokuvaa.

Tankkaustauon jälkeen lapset eivät enää pysyneet nahoissaan joten menimme läheiseen leikkipuistoon leikkimään. Sieltähän löytyi vaikka mitä! Nuuskamuikkusen silta, merirosvolaiva, keinuja, pomppulauta, kiipeilytelineitä, liukumäki, huvimaja, leluja ja hiekkalaatikko. Hienosti löytyi tekemistä 1- ja 4-vuotiaille.

Nuuskamuikkusen sillalla. Tarvitseeko mainita, että meidän perheessä on Muumi-fani?


Leikkipuistosta menimme vielä takaisin kaupan pihalle juoksentelemaan ja kaupan sisälle sopimaan nykyisten työntekijöiden kanssa meidän ensimmäisen viikon työvuoroista. Hui, miten paljon kaikkea uutta meidän pitää oppia nopeasti! Tilaukset, kassa, postipalvelut, apteekkikaapin käyttö, ja mitä kaikkea muuta, äääk! No, moni muu on oppinut sen ennen meitä, joten mekin varmasti opimme! Enää alle kaksi viikkoa niin kauppa on meidän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan.