keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kohti seikkailua!

Kaikki on ihan hyvin, mutta jotain tuntuu puuttuvan. Elämä on mukavaa ja kaikki rullaa omalla painollaan, mutta silti kaipaa jotain... muuta. Mikään ei ole suoranaisesti pielessä, mutta jokin on vinossa. Jonkinlainen muutos tarvitaan, mutta millainen ja mihin suuntaan?

Vähän seikkailua... 

Mutta koko perheelle sopivaa seikkailua. Kaipuu jonnekin... uuteen. Emme ehkä kuitenkaan voi pakata paria rinkkaa ja lähteä maailmanympärimatkalle koko konkkaronkan voimin. Mutta olisi ihana saada uusia kokemuksia ja nähdä uusia maisemia.

Mikä siis neuvoksi?
Viime talvi meni tätä pohdiskellessa. Vastaus saapui  radiohaastattelun muodossa. Mies kuuli radiosta, että Mustasaaren saaristoon etsitään uutta kyläkauppiasta. Edellinen kauppias on aikeissa lopettaa ja kyläyhteisö toivoisi kovasti, että jostain löytyisi jatkaja. 

Google sauhuamaan: missä se on, millaista siellä on... Ooh! Se on noin lähellä isompaa kaupunkia (Vaasaa), ja ooh! miten kaunista siellä on! Punamultaisia venevajoja, kaislaa ja kuohuvaa merta! Mahtavaa! Upeat maisemat, Unescon maailmanperintökohde, vaelluspolkuja, saaristolaiselämää. Sinne!

Mutta miten kyläkauppiaaksi oikein pääsee? Ja entäs tämä elämä, joka meillä on jo täällä? Kaksi lasta, kolme koiraa, omakotitalo, vakituiset työpaikat? Ystävät, perhe, turvaverkot? Lasten ystävät, tutut leikkipaikat? Siis kaikki tuttu ja turvallinen...?


Vähän seikkailua...

Joskus vain on pakko uskaltaa hypätä vaikka maa jalkojen alla ei välttämättä olekaan aivan tasaista. Sisällä kasvava kaipuu ei anna rauhaa. Täytyy kerätä rohkeutta jotta voi tavoitella unelmiaan. Täytyy uskaltaa mennä kohti uutta, toisenlaista elämää. Kohti seikkailua!

Raippaluodon silta2 kommenttia:

  1. Jee! Hienoa, onnea matkaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Välillä vähän hirvittää, että mihin tässä on ryhdytty... ;) Mutta eiköhän kaikki järjesty parhain päin :)

    VastaaPoista

Kerrohan.